کد خبر : 208072
تاریخ انتشار : شنبه 20 خرداد 1402 - 18:52

بازار محصولات کشاورزی مدیریت و متولی مشخصی ندارد / پایانه صادراتی نیاز استان و شهرستان اشکذر است

بازار محصولات کشاورزی مدیریت و متولی مشخصی ندارد / پایانه صادراتی نیاز استان و شهرستان اشکذر است

به گزارش خبرنگار ایلنا از یزد، محمدصالح جوکار در دیدار با کشاورزان و گلخانه داران رستاق اظهار داشت: در گذشته شرکت تعاونی‌هایی در روستاها وجود داشت و این مسائل به خوبی مدیریت می‌شد ولی امروز علیرغم پیشرفت‌هایی که کردیم وضعیت توزیع بذر، کود و سم نسبت به آن زمان اصلا مطلوب نیست؛ در این شبکه‌ی

بازار محصولات کشاورزی مدیریت و متولی مشخصی ندارد / پایانه صادراتی نیاز استان و شهرستان اشکذر است

به گزارش خبرنگار ایلنا از یزد، محمدصالح جوکار در دیدار با کشاورزان و گلخانه داران رستاق اظهار داشت: در گذشته شرکت تعاونی‌هایی در روستاها وجود داشت و این مسائل به خوبی مدیریت می‌شد ولی امروز علیرغم پیشرفت‌هایی که کردیم وضعیت توزیع بذر، کود و سم نسبت به آن زمان اصلا مطلوب نیست؛ در این شبکه‌ی توزیع به علت اینکه همه تنها منافع خود را در نظر می گیرند شاهد مشکلات هستیم.

وی اضافه کرد: اینکه بیان می شود برنامه کشت را وزارت جهادکشاورزی نباید بدهد، الان که مشکلاتی برای فروش محصولات گلخانه‌داران و کشاورزان بوجود آمده، نقش وزارت چیست؟ اتفاقا نقش دولت مدیریت است و باید بازار را تنظیم کند؛ یکی از وظایف مهم برآورد میزان محصولات کشاورزی مورد نیاز کشور در هر سال است تا کشاورزان در استان های مختلف اقدام به کشت محصولات کشاورزی کنند.

جوکار با اشاره به اینکه گلخانه ها با هدف تامین نیازهای داخلی و سپس صادرات ایجاد شده اند، اظهار داشت: دولت باید تصمیم گیری کند که نیاز داخلی محصولات کشاورزی چه میزان باشد و سپس مازاد آن را صادر کند.

نماینده مردم یزد در محلس اضافه کرد: وزارت جهادکشاورزی سند الگوی کشت رونمایی کرد، ولی متاسفانه شاهد اجرا شدن آن نیستیم، با حرف زدن و شعار دادن اصلا کارها درست نمی‌شود و بازار هم به سامان نخواهد رسید.

وی با بیان اینکه متاسفانه اصلا مشخص نیست، مدیریت بازار محصولات کشاورزی بر عهده چه کسی است، افزود: امروز می بینیم که بازار به شدت با تلاطم مواجه است، قیمت امروز و فردای برخی از محصولات  در بازار به شدت تفاوت دارد که این موضوع اصلا خوب نیست و باید مدیریت شود؛ اگر برنامه ریزی درست در این زمینه وجود داشت و همترازی در عرضه و تقاضا بوجود می آمد شاهد چنین بازار ی که به نفع کشاورز ومصرف کننده نیست نبودیم.

جوکار ادامه داد: براساس تجربه تلخ سالیان گذشته نابسامانی در برنامه کشت باعث شد که میلیون ها کیلو سیب زمینی از بین رفت و به دست مردم نرسید و با همین ناهمترازی در عرضه و تقاضا، بسیاری از جوجه های یکروز زیر خاک رفت.

نماینده مردم با تاکید بر اینکه پایانه صادراتی نیاز استان یزد و شهرستان اشکذر است، گفت: در این زمینه جهادکشاورزی الگویی را برای راه اندازی پایانه صادراتی ارائه کند تا براساس موافقت وزیر وقت بتوانیم برای تحقق آن برنامه ریزی کنیم.

وی با اشاره به اینکه اتحادیه گلخانه داران در استان یزد تشکیل شود، عنوان کرد: نیازمند کار تحقیقی هستیم تا بذرهایی که متناسب با شرایط و اقلیم استان یزد هستند، شناسایی شوند و از واردکنندگان درخواست شود تا در اختیار کشاورزان قرار گیرد.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

زيرنويس چسبيده

چگونه یک رپورتاژ موفق بنویسم؟

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح