ماجراجویی در نجوم ایرانکهن به مناسبت هفته جهانی فضا/آخرین مهلت ثبتنام
مسابقه اسطرلاب (ماجراجویی در نجوم ایران کهن) به منظور احیای محاسبات و اقدامات دانشمندان در زمان قدیم و آشنایی هرچه بیشتر مردم ایران و علاقهمندان به تاریخ علم نجوم و همچنین دانشمندان ایرانی و اسلامی از ۱۸ مهر ماه جاری تا ۱۲ آبان ماه برگزار میشود. مسابقه اسطرلاب به منظور آشنایی هرچه بیشتر مردم ایران
مسابقه اسطرلاب (ماجراجویی در نجوم ایران کهن) به منظور احیای محاسبات و اقدامات دانشمندان در زمان قدیم و آشنایی هرچه بیشتر مردم ایران و علاقهمندان به تاریخ علم نجوم و همچنین دانشمندان ایرانی و اسلامی از ۱۸ مهر ماه جاری تا ۱۲ آبان ماه برگزار میشود.
این مسابقه با همکاری سازمان فضایی ایران، انجمن نجوم ایران و مرکز نجوم آوا استار برگزار میشود. جوایز این مسابقه را سازمان فضایی ایران به برگزیدگان اهدا خواهد کرد و بخش علمی و اجرایی مسابقه به عهده مرکز نجوم آوا استار است. تیم علمی و اجرایی مسابقه اسطرلاب جمعی از مدال آوران المپیاد، نخبگان و اساتید حوزه نجوم هستند و در کنار بخش رقابت به آموزش نجوم به شرکت کنندگان میپردازند.
بر اساس اعلام سازمان فضایی ایران، جوایز مسابقه به این شرح است که تیم اول: ۱۲ میلیون تومان + اشتراک یک ساله مجله آوااستار، تیم دوم: ۱۰ میلیون تومان + اشتراک یک ساله مجله آوااستار و تیم سوم: ۸ میلیون تومان + اشتراک یک ساله مجله آوااستار.
علاقهمندان میتوانند به صورت انفرادی و یا گروههای حداکثر ۳ نفره در این مسابقه شرکت کنند. شرکت کنندگان باید شرط سنی ۱۲ سال به بالا را داشته باشند.
کارگاههای آموزشی رایگان برای شرکت کنندگان مسابقه اسطرلاب در هفته جهانی فضا (۱۲ لغایت ۱۸ مهر) و تا پیش از آغاز مسابقه به صورت مجازی برگزار میشود.
در طول مسابقه تمامی کارگاهها و بخشها به صورت آنلاین خواهد بود و در هیچ یک از موارد نیازی به آزمون حضوری نیست. ماهیت مسابقه مبتنی بر خلاقیت، کار گروهی، پشتکار، مطالعه، جستجو و اطلاعات عمومی است و تمامی افراد جامعه میتوانند در مسابقه شرکت کنند، اگرچه در طول مسابقه به ریاضیات و برخی پیشنیازها احتیاج خواهید داشت.
ثبت نام در مسابقه اسطرلاب رایگان است و پس از بررسی فرمهای دریافتی، پیامک تایید ثبت نام برای افراد ارسال میشود. با توجه به ظرفیت مسابقه، اولویت ثبت نام با کسانی است که فرم ثبت نام را زودتر ارسال کنند.
فضای کلی رقابت به صورت یک سیر تاریخی در دنیای ستارهشناسی ایران کهن است. شاید در طول مسابقه نیاز به ساخت ابزارهایی خلاقانه نیز وجود داشته باشد یا حتی شرکتکنندگان برای خودشان محاسباتی منحصر به فرد انجام دهند.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰