تولید گوشت بوقلمون در قزوین ۲۰ درصد افزایش یافت

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از رشد ۲۰ درصدی تولید گوشت بوقلمون در واحدهای تولیدی این استان در نه ماهه گذشته امسال خبر داد. علی رمضانپور با اعلام این خبر گفت: در این بازه زمانی ۳ هزار و ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی این استان تولید شده که این میزان
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از رشد ۲۰ درصدی تولید گوشت بوقلمون در واحدهای تولیدی این استان در نه ماهه گذشته امسال خبر داد.

علی رمضانپور با اعلام این خبر گفت: در این بازه زمانی ۳ هزار و ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی این استان تولید شده که این میزان در مدت مشابه سال گذشته حدود ۲ هزار و ۹۰۰ تن بوده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: پیش بینی میشود تا پایان سال جاری ۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی این استان تولید شود.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۲۵ واحد پرورش گوشت بوقلمون به ظرفیت ۲۸۶ هزار قطعه در استان فعال است و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در این استان در شهرستان آبیک با ظرفیت ۱۵۶ هزار قطعه است.
منبع: ایلنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰