بلندگوی شیپوری
( اسپیکر تحت شبکه ) بلندگوی شیپوری که به هورن هم معروف است یکی از پرکاربردترین و پرفروش ترین تجهیزات صوتی به حساب می آید .در این بلندگوها از شیپور آکوستیک استفاده میگردد و دو نوع موزیکال و معمولی دارد . نوع موزیکال این بلندگو کیفیت صدای بسیار خوبی دارد و به تبع قیمت
( اسپیکر تحت شبکه )
بلندگوی شیپوری که به هورن هم معروف است یکی از پرکاربردترین و پرفروش ترین تجهیزات صوتی به حساب می آید .در این بلندگوها از شیپور آکوستیک استفاده میگردد و دو نوع موزیکال و معمولی دارد . نوع موزیکال این بلندگو کیفیت صدای بسیار خوبی دارد و به تبع قیمت بالاتری هم خواهد داشت .نوع معمولی آن هم که قیمت مناسبتری دارد و در واقع یک بلندگوی ساده است بیشتر توسط فروشندگان و خریداران در سطح شهر مورد استفاده قرار میگیرد.
از بلندگوهای شیپوری در محیطهای متفاوتی استفاده میشود از جمله پارک ها ، مغازه ها ، پاساژ ها، مدرسه ها ، کارخانه ها و حتی وانت های میوه فروشی .
بلندگوهای شیپوری بلندگوی سقفی پیجینگ تحت شبکه انواع مختلفی دارند ودر چند مورد با هم تفاوت دارند ازجمله جنس بدنه ، پرتاب صدا و نحوه ی نصب .
بلندگوهای شیپوری از لحاظ ساختار بدنه به انواع بلندگوی مدل کتابی ، بلندگوی مدل شش ضلعی و بلندگوی مدل گرد یا مخروطی دسته بندی میشوند.
از لحاظ نحوه ی نصب هم دو نوع ولتی و اهمی دارد .در نوع اهمی بلند گوها به صورت اهمی یا کانو نشنال نصب میشوند و در نوع ولتی که تعداد بلندگوها زیاد است و از آمپلی فایر هم فاصله ی زیادی دارند نحوه ی نصب به صورت ولتی میباشد ، جنس بدنه ی این نوع بلندگوها فلزی است و مقاومت زیادی در برابر گرد و خاک و آب خواهند داشت.
در ادامه به کاربرد بلندگوهای شیپوری میپردازیم که عبارتند از :
پخش اذان در مساجد ،راهپیمایی ها ، سر صحنه های فیلم برداری ، فروشندگان سیار ، استادیوم ، سیستم های پیجینگ ، کارخانه ها و….قابل ذکر است که وزن کم این بلندگو امتیاز خوبی است برای استفاده در مکانهای ذکر شده .
البته در مورد این بلندگوها باید به نسبت سیگنال به نویز توجه نمود چون هر چقدر این نسبت بیشتر باشد عملکرد بلندگو هم بهتر خواهد بود .
بلندگوی ستونی تحت شبکه
باندهای ستونی یا دیواری باندهایی بشکل استوانه هستند که توسط پایه هایی به صورت عمودی و افقی به دیوارها وستونها نصب میشوند.این بلندگوها دارای دو مدل ساده و ضد آب هستند که از نوع ضد آب آن در محیطهای صنعتی و فضاهای باز استفاده میگردد و چون بد نه ی آلومینیومی دارند در برابر زنگ زدگی و گرد و غبار مقاوم هستند و قیمت بالاتری هم نسبت به بلندگوهای ساده دارند..در هنگام خرید باندهای ستونی باید به این نکته توجه داشت که قرار است در چه مکانی نصب شوند و نیز اینکه قرار است چه استفاده ای از آن شود .مثلا در محیطی مانند پارک نوع آن با بلندگویی که در مکان آموزشی یا اداری استفاده میشود متفاوت خواهد بود .همچنین انتظاری هم که از اسپیکر تحت شبکه خواهیم داشت هم در انتخاب آن مهم است مثلا ممکن است در مکانی برای پخش موسیقی مورد استفاده قرار گیرند ولی در مکانی دیگر برای پیجینگ واطلاع رسانی .پس توجه به این نکات برای خرید بلندگوهای ستونی بسیار حائز اهمیت خواهد بود
البته ناگفته نماند که نکات دیگری هم هستند که باید به آنها توجه نمود و ما به اختصار آنها را ذکر میکنیم
- قیمت بلندگو
- موزیکال بودن
- ضد آب بودن
- ایرانی یا خارجی بودن
- برند تولید کننده
در ادامه باید متذکر شویم که بلندگوهای ستونی یا دیواری معمولا از ۵ وات تا ۶۰ وات تولید میشوند و با توجه به واتشان به اصطلاح از یک بلندگو، دو بلندگو، سه بلندگو و یا چهار بلندگو تشکیل میشوند.
نکته ی دیگری که میتوان در مورد بلندگوهای ستونی لحاط کرد موزیکال بودن آنهاست یعنی با توجه به نیاز مشتری و مصرف کننده میتوان نوع موزیکال آن را استفاده کرد . در مدلهای موزیکال بلندگو علاوه بر ووفر (صدای بم ) و تیوتر(صدای زیر)
کراس آور(تفکیک صدای بالا و پایین ) نیز وجود دارد و همین امر باعث میشود صدای واضح و آرامش بخش و در عین حال با کیفیت بالا به گوش شنونده برسد
بلندگوی سقفی تحت شبکه
از پرکاربردترین اسپیکر تحت شبکه به دلیل عملکردهای جالبی که دارند اسپیکرهای سقفی هستند.
این باندها از نظر ظاهری بسیار زیبا هستند و در دو نوع تو کار و روکار میتوان از آنها استفاده کرد . نوع توکار این بلندگو درون سقفهای کاذب یا کناف دار جایگذاری میشود که بسیار کم حجم بوده و ظاهر محل را تغییر نمیدهد وفقط سر پوش آنها پیداست .در مکانهایی هم که سقف کاذب یا کناف دار وجود نداشته باشد از مدل روکار آن استفاده میشود (البته جز بلندگوهای سقفی استاندارد به حساب نمی آید) مانند استخرها ، سونا، سرویسهای بهداشتی و ….بلندگوهای رو کار دارای پوشش پلاستیکی هستند و مناسب محیطهایی میباشند که گرم ومرطوبند. این نوع بلندگو یک قاب پشتی دارد که ابتدا آن را روی سقف نصب میکنند وسپاس بلندگو را داخل آن قرار میدهند.
صدا در باند سقفی بسیار بالا بوده و همین موضوع سبب میشود که کاربر زیادی داشته باشد و از آن در بیشتر سالنها استفاده شود در واقع صدا با بلندگوهای سقفی بسیار یکنواخت خواهد بود.
بلندگوهای سقفی از نظر کاربرد و کیفیت صدا دسته بندی میشوند.بلندگوی فول رنج اولین دسته ی آن به حساب می آید که بیشتر برای اطلاع رسانی و پیجینگ در مکانهایی مانند بیمارستانها، دانشگاه ها و ادارات مورد استفاده قرار میگیرد. در ضمن این بلندگو از نظر اقتصادی هم به صرفه تر است.
دسته ی دیگر تو وی است که بیشتر در لابی ساختمانها، سالنهای اجتماعات ، رستورانها و در اصل در مکانهایی که نیاز به کیفیت پخش بالاتری دارند استفاده میشود .این دسته از اسپیکرهای سقفی به دلیل دارا بودن تیوتر و ووفر تفکیک صدای خوبی دارند و کیفیت پخش آنها از فول رنج ها بیشتر است . با این توضیحات به نظر میرسد بهتر است برای انتخاب بلندگوی سقفی کیفیت آن را در اولویت قرار داد.
استفاده از بلندگوهای سقفی یا اسپیکر تحت شبکه سقفی مزایایی دارد که به چند مورد از آنها اشاره میکنیم :
- بهره گیری از فضای سقف
- کابل کشی زیباتر
- کاهش تداخل آکوستیک
- ویژگی ترانس مچینگ .
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰