کد خبر : 58073
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 مهر 1400 - 16:13

استقرار ۱۵ تیم استارت‌آپی حوزه دارو در ایستگاه نوآوری شریف

استقرار ۱۵ تیم استارت‌آپی حوزه دارو در ایستگاه نوآوری شریف

یکی از شتابدهنده‌های مستقر در ایستگاه شریف با تامین سرمایه سیدمانی، خدمات آزمایشگاهی و فضای کار اشتراکی اقدام به حمایت از تیم‌های فناور در بخش دارو و فرآورده‌های طبیعی کرده است. سینا توفیقیان، مدیر سرمایه‌گذاری و برندینگ یکی از شتابدهنده‌های مستقر در ایستگاه نوآوری شریف با بیان اینکه این شتابدهنده ۲ سال قبل با همت

استقرار ۱۵ تیم استارت‌آپی حوزه دارو در ایستگاه نوآوری شریف

یکی از شتابدهنده‌های مستقر در ایستگاه شریف با تامین سرمایه سیدمانی، خدمات آزمایشگاهی و فضای کار اشتراکی اقدام به حمایت از تیم‌های فناور در بخش دارو و فرآورده‌های طبیعی کرده است.

سینا توفیقیان، مدیر سرمایه‌گذاری و برندینگ یکی از شتابدهنده‌های مستقر در ایستگاه نوآوری شریف با بیان اینکه این شتابدهنده ۲ سال قبل با همت تعدادی از شرکت‌های دارویی فعال در صنعت دارویی تشکیل شد، گفت: هدف این شتابدهنده حمایت از طرح‌ها و ایده‌های برتر در حوزه دارو و مکمل‌های دارویی تعریف شده و بر اساس آن ما در این شتابدهنده‌ طرح‌ها و ایده‌های مرتبط با حوزه دارو، فرآورده‌های طبیعی و مکمل‌های دارویی را شناسایی می‌کنیم و خدمات حمایتی به تیم‌ها ارائه می‌دهیم.
وی این حمایت‌ها را شامل ارائه مشاوره‌های حقوقی، تدوین طرح توجیهی درباره طرح کسب و کار مطلوب، فرمولاسیون، تولید مواد اولیه و تولید دانش‌بنیان، تقویت نیروی انسانی و ارائه خدمات آزمایشگاهی و فضای کاری دانست و اظهار کرد: بر حسب خدماتی که ما به تیم‌ها ارائه می‌دهیم، یکسری خدمات از آنها دریافت می‌کنیم که از جمله این خدمات دریافتی از تیم‌ها می‌توان به درصدی از سهام اشاره کرد.
توفیقیان خاطر نشان کرد: تیم‌ها بعد از آنکه به دانش فنی رسیدند و این دانش فنی در سطح فناوری ۶ و یا ۷ باشد، می‌توانند با سرمایه گذاران برای جذب سرمایه برای تولید محصولات جلساتی را برگزار کنند و از این طریق محصول دانش‌بنیان تولید شده توسط سرمایه گذار، تیم استارت‌آپ و با کمک این شتابدهنده به تولید خواهد رسید.
مدیر سرمایه گذاری و برندینگ این شتابدهنده، مراحل بلوغ تیم‌ها در این شتابدهنده را شامل “پیش شتابدهنده”، “شتابدهندهی” و “تجاری سازی” عنوان کرد و یادآور شد: دوره پیش شتابدهی و تجاری سازی ۳ ماهه و شتابدهی یک ساله است و در بخش تجاری‌سازی اقدام به حمایت از فروش محصولات تیم‌های استارت‌آپی و همچنین مسایل حقوقی و مارکتینگ خواهد شد.
وی با بیان این که تعیین سطح فناوری بر اساس شاخص‌هایی صورت می‌گیرد، اظهار کرد: از آنجا که ریسک محصولات و تولیدات حوزه دارویی بالا است، از این رو سرمایه گذاران معمولا به محصولات با سطح فناوری بالا ورود پیدا می‌کنند، در غیر این صورت سرمایه گذار وارد همکاری نخواهد شد.
توفیقیان خاطر نشان کرد: در ۲ سالی که از فعالیت این شتابدهنده می‌گذرد، ۱۵ تیم جذب شده است که از این تعداد یک تیم به تولید محصول نهایی فروش رسیده است. این محصول تولید قرص و ژل رویال و کرم این محصول است.
وی با اشاره به همکاری صندوق و بنیاد زنبور عسل در بخش تولید فرآورده‌های طبیعی با این شتابدهنده، افزود: بر این اساس ما در زمینه تولید فرآورده‌های دارویی طبیعی بیشتر فعال شدیم، ضمن آنکه در زمینه تولید داروهای مکمل و ارتقای سیستم ایمنی نیز تعدادی شرکت فعال هستند که به زودی به محصول دست خواهند یافت.
مدیر سرمایه گذاری و برندینگ یکی از شتابدهنده‌های مستقر، رسالت اصلی شتابدهنده‌ها را جهت دهی به استارت‌آپ‌ها دانست و گفت: هزینه‌های تحقیق و توسعه برای شرکت‌های دارویی بسیار زیاد است و شتابدهنده‌ها نیز مجموعه‌ای هستند که زمینه مناسبی را برای ارتقای بخش تحقیق و توسعه این تیم‌ها فراهم می‌کنند و در این راستا فضای کار اشتراکی در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.
توفیقیان، تامین سرمایه سیدمانی را از دیگر خدمات این شتابدهنده نام برد و گفت: به طور کلی در این شتابدهنده خدمات صفر تا ۱۰۰ فرمولاسیون برای تیم‌ها را اجرایی می‌کنیم.
منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

زيرنويس چسبيده

چگونه یک رپورتاژ موفق بنویسم؟

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح